Zenit Läromedel AB

Välkommen till Zenit Läromedel!

Vänligen välj Skola & Företag eller Privatperson

0523-379 00

zenit@zenitlaromedel.se

Kundservice

OM ZENIT LÄROMEDEL 

Välkommen till Zenit Läromedel

Vi har många spännande experiment och smarta lösningar inom naturvetenskap för nyfikna - från förskola, grundskola, gymnasiet och högskolan.  

Vi använder oss av praktiska exempel, laborationer och experiment som bygger på den utrustning som ofta redan finns ute i verksamheterna. Självklart finns alla nödvändiga produkter att komplettera med, såväl enstaka artiklar som färdiga paket med lärarhandledningar i vår webshop. Alla våra experiment baseras på aktuell läroplan och gör det enkelt för läraren att lägga upp sina lektioner. Experimenten går att ladda ner kostnadsfritt från hemsidan. 

Fysikinspiration från Västerhöjdgymnasiet i vår EXPERIMENTBANK. Klicka här!

Zenit ab Läromedel - en komplett plattform för förskola, skola, gymnasiet och högskola/universitet. Det ska vara enkelt och roligt med naturvetenskap. Både att lära ut och att lära sig.  

Vi kommer gärna ut till er skola och hjälper er att göra det bästa av det material ni redan har. Vi har idéerna och verktygen för att få fart på ma/no-lektionerna. Vi kan också skräddarsy kurser för personalen på just er skola.  

Kontakta oss så hittar vi den bästa lösningen för just er.  
Ring 0523-379 00 eller maila: zenit@zenitlaromedel.se

Naturvetenskap är kul. Det bygger Zenit Läromedels hela grundtanke på. Det ska vara roligt och tillgängligt. Vi sätter stort värde på den personliga kontakten och möten med lärare och elever. Vid varje möte föds nya tankar och idéer. Dessa driver oss vidare. Zenit Läromedel har under sina drygt 30 års verksamhet byggt upp ett stort och utförligt sortiment av det mesta för demonstrations- och laborationsmateriel i kemi, biologi, fysik, teknik och matematik. 
  
För oss är det viktigt med god kvalitet och användarvänlighet. Därför är det mesta i vårt sortiment svensktillverkat eller tillverkat av våra samarbetspartners i bland annat Tyskland och USA. Därmed kan vi ständigt vara uppdaterade och anpassa utbudet efter vad som efterfrågas just nu. 
  
Vi är återförsäljare för Phywes kvalitetsprodukter inom fysik, kemi och biologi samt Sverigeagent för Vernier's stora sortiment av instrument av toppklass.
 

DET ÄR VI SOM JOBBAR PÅ ZENIT LÄROMEDEL 
Anna Hess är den du oftast möter ute på skolorna eller pratar med om laborationer, experiment och sortimentet. Hon kan allt om harmoniska svängningar, givare, pH och klorofyll – och väldigt mycket mer. 
Christina Mård Lindahl håller ordning på det mesta, beställer och skickar dina produkter och svarar i telefon. 

Camilla Westdahl är vår duktiga ekonom som håller ordning på alla siffror.

UPPSÖKANDE 
Vi kommer gärna ut till er skola och hjälper er att göra det mesta av det material ni redan har, ser över era behov och möjligheter. 
Vi skräddarsyr också gärna kurser eller utbildningsdagar ute på skolan – eller i en helt ny miljö. 
Zenit Läromedel vill göra det lätt för dig som lärare att förmedla att naturvetenskap är kul. Och för eleverna att upptäcka vilken kraft det finns i kunskap.

SÅ HÄR BÖRJADE DET 
Zenit ab Läromedel startades av Olle Grönkvist, Rolf Hess och Lars-Erik Lindholm 1982.  De arbetade tillsammans på Katedralskolan i Linköping, Olle och Rolf som fysik- och matematiklärare och Lars-Erik som skolans tekniker. 
Den första produkten som producerades var vår Elin-låda som fortfarande efter alla år är en mycket efterfrågad produkt. 

HÄR FINNS VI:
ZENIT ab LÄROMEDEL
Valla Sörgård 5, 456 94 Hunnebostrand
Tel: +46 (0) 523 37900
E-post: zenit@zenitlaromedel.se

Swish: 123 578 6777

Bankgiro: 643-2561

Ni är hjärtligt välkomna att besöka oss.
Vårt kontor ligger vackert på en gård i norra Bohuslän.

Vi kommer även gärna ut till er och berättar mer om Zenit ab Läromedels rika sortiment av läromedel.