Zenit Läromedel AB

Välkommen till Zenit Läromedel!

Vänligen välj Skola & Företag eller Privatperson

0523-379 00

zenit@zenitlaromedel.se

Om oss

Zenit ab Läromedel - en komplett plattform för förskola, grundskola, gymnasiet och högskola/universitet. Naturvetenskap är kul. Det bygger Zenit Läromedels hela grundtanke på. Det ska vara roligt och tillgängligt. 
Vi sätter stort värde på den personliga kontakten och möten med lärare och elever. Vid varje möte föds nya tankar och idéer. Dessa driver oss vidare. 
Zenit Läromedel har under sina drygt 30 års verksamhet byggt upp ett stort och utförligt sortiment av det mesta för demonstrations- och laborationsmateriel i kemi, biologi, fysik, teknik och matematik. 

Kontakta oss så hittar vi den bästa lösningen för just er.  
Ring 0523-379 00 eller maila: zenit@zenitlaromedel.se

Vi använder oss av praktiska exempel, laborationer och experiment som bygger på den utrustning som ofta redan finns ute i verksamheterna. Självklart finns alla nödvändiga produkter att komplettera med, såväl enstaka artiklar som färdiga paket med lärarhandledningar i vår webshop. Alla våra experiment baseras på aktuell läroplan och gör det enkelt för läraren att lägga upp sina lektioner. Experimenten går att ladda ner kostnadsfritt från hemsidan.
För oss är det viktigt med god kvalitet och användarvänlighet. Därför är det mesta i vårt sortiment svensktillverkat eller tillverkat av våra samarbetspartners i bland annat Tyskland och USA. Därmed kan vi ständigt vara uppdaterade och anpassa utbudet efter vad som efterfrågas just nu.
Vi är återförsäljare för Phywes kvalitetsprodukter inom fysik, kemi och biologi samt Sverigeagent för Vernier's stora sortiment av instrument av toppklass.

DET ÄR VI SOM JOBBAR PÅ ZENIT LÄROMEDEL
Anna Hess är den du oftast möter ute på skolorna eller pratar med om laborationer, experiment och sortimentet. Hon kan allt om harmoniska svängningar, givare, pH och klorofyll – och väldigt mycket mer.
Christina Mård Lindahl håller ordning på det mesta, beställer och skickar dina produkter och svarar i telefon.
Camilla Westdahl är vår duktiga ekonom som håller ordning på alla siffror.

UPPSÖKANDE
Vi kommer gärna ut till er skola och hjälper er att göra det mesta av det material ni redan har, ser över era behov och möjligheter.
   Vi skräddarsyr också gärna kurser eller utbildningsdagar ute på skolan – eller i en helt ny miljö.
   Zenit Läromedel vill göra det lätt för dig som lärare att förmedla att naturvetenskap är kul. Och för eleverna att upptäcka vilken kraft det finns i kunskap.
-----
SÅ HÄR BÖRJADE DET
Zenit ab Läromedel startades av Olle Grönkvist, Rolf Hess och Lars-Erik Lindholm 1982.  De arbetade tillsammans på Katedralskolan i Linköping, Olle och Rolf som fysik- och matematiklärare och Lars-Erik som skolans tekniker. Den första produkten som producerades var vår Elin-låda som fortfarande efter alla år är en mycket efterfrågad produkt.